MARXA CLOS PONS

 

16 D'ABRIL 2023 A LES 10:00

UN ANY MÉS TANQUEM INSCRIPCIONS ABANS D'HORA AMB 300 INSCRITS.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER LA CONFIANÇA!!

NO US PREOCUPEU PERQUÈ TENIM 50 DORSALS MÉS PER QUI VULGUI EL MATEIX DIUMENGE ES PUGI APUNTAR IN SITU.

Diumenge 16 d'Abril de 2023 al celler Clos Pons farem la marxa 100% solidaria on tots els diners aniran integres per l'Associació Contra el Càncer a Lleida.

Aquest any tenim la novetat que anireu amb dorsal, així que us deixem el llistat perquè pugueu veure el vostre número. En aquest trobareu al lateral dos caselles una que fica vi i altra que fica vermuth. Quan tingueu el dorsal haureu d’anar a una taula on us donaran el welcome pack i el vi. Hi trobareu una botella d’aigua, aquesta servirà per tota la marxa, els que feu 10km a l’avituallament al km 5,5 podreu reomplir-les i a l’arribada. Així generem el menys residu possible. Si algú vol portar la seva ampolla cap problema.

 Seguin amb la màxima sostenibilitat aquest any hem marcar nomes amb estaques amb fletxes de direcció i X de no passar. Us deixem els tracks. Recomanem si podeu baixar-vos la app de wikiloc per poder seguir la ruta si teniu algun dubte.

Farem dues distancies una senzilla de 5km i qui vulgui caminar una mica més la de 10 km. Aquest any la marxa de 10 km farà el mateix recorregut que la de 5km accepte un tram on es desviareu per fer 5km més. Passareu pel bosquet, veure la vinya d’albarinyo d'on es fa el Sisquella, el Mas del Safrà, el Mas Pons, el nostre ruc, pel costat de la cova clos pons on a dins trobem un gran secret (us invitem entrar-hi), el Mas 1903, la nostra Alzina centenària, per les nostres oliveres i molt més per descobrir.


HORARI

Primer donarem al bossa del marxador de 9:00 a 10:00 als de 10km i de 10:00 a 11:00 als de 5km.

10:00 sortida de la distància de 10,5 km track marxa 10km
11:00 sortida de la distància de 5km track marxa 5km

Hi haurà un avituallament a mig recorregut de sòlid (fruita) i líquid a la distància de 10km 

Pels que vinguin acompanyar la/el marxador/a, hi haurà visites al celler de Clos Pons

Al arribar hi haurà avituallament per tots/es els marxadors/es amb un vermut a la zona de celler amb patates fregides, olives,.... I com no amb el Vermut Clos Pons.

Aquest any tindrem un FOODTRUCK pels qui vulgui fer algun cafè, beure o menjar alguna cosa diferent.  
                                  
INSCRIPCIONS

Com cada any la inscripció serà de 10€ pels adults i 5€ pels infants. Tots els diners vam a l'Associació Contra el Càncer a Lleida. Així que no admetem devolucions ja que es un donatiu.


A la bossa del marxador/a trobareu:

Una botella de JAN ROSE. Es demanarà el DNI al recollir la bossa, NO donarem la botella de vi a la persona que no pugi venir i estigui apuntada, si que donarem la motxilla de en marxa contra el càncer amb tot el que hi haurà a dins.Una motxilla de En MARXA contra el càncer de l'Associació Contra el Càncer a Lleida.
Per als més petits/es un clauer de l'Associació Contra el Càncer a Lleida.
Una botella aigua que la utilitzareu per beure i reomplir avituallament o la arribada si us quedeu sense aigua, em de ser sostenibles i no generar residus, si algú es vol porta la seva ampolla cap problema!!! 


Us podeu inscriure aquí: INSCRIPCIÓ  TANCAREM ALS 300 INSCRITS O DISSATBE 15 D'ABRIL A LES 14h

Llistat inscrits: INSCRITSPodeu veure imatges de la IV Marxa Clos Pons 2023  MARXA CLOS PONS 2023

                                                                                      ARRIBADES MARXA CLOS PONS 2023

Podeu veure imatges de la III Marxa Clos Pons 2022  IMATGES 2022

Podeu veure imatges de la II Marxa Clos Pons 2019   IMATGES 2019

Podeu veure imatges de la I Marxa Clos Pons 2018    IMATGES 2018

IMATGE

El marxador/a autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la cursa. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa. Igual que les imatges de les curses infantils.

SALUT

El marxador/a a l'omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva. És responsabilitat del propi marxador/a fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc i eximeix a la organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la cursa.


PROTECCIÓ DE DADES

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de XT SPORT EVENTS, NIF: 47678911A. Aquest fitxer podrà ser trames a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a xtsportevents@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  Aquesta pagina podeu trobar tota la informació, tots els reglaments i imatges que realitza XT Sport Events